Zorg en instellingen

Zorginstelling Friesewouden Drachten
Thuis in de beste zorg Bij De Friese Wouden geloven we in de kracht van mensen; iedereen is van waarde. We kijken naar mogelijkheden, zodat u zolang mogelijk zelfstandig kunt leven, hoe en waar u wilt. Wij onderscheiden ons door een totaalpakket aan zorg en deskundigheid te bieden; van huishoudelijke hulp tot wijkverpleging en van ondersteuning bij dementie tot complexe zorg.

Wij zijn thuis in de beste zorg en u bent op uw plek bij De Friese Wouden; in uw eigen huis, in één van onze appartementen of in onze woonzorgcentra. Wij staan voor u klaar in de gemeenten Achtkarspelen, Heerenveen, Opsterland, Oost- en Weststellingwerf, Smallingerland en Tytsjerksteradiel.

Zorgboerderij De Buorren Blessum
Dotinga State Zorg op maat
Wij bieden zorg op maat aan kinderen en jongvolwassenen en ouderen. Dit doen wij op onze veelzijdige boerderijen, waar opvang wordt geboden door gediplomeerde professionals.
Doelgroep jeugd, ouderen, 18+ beschermd wonen


Zorgboerderij Boerehiemnijbeets Nijbeets
Onze zorgboerderij bestaat sinds het jaar 2001. Van 9 uur tot 4 uur komen onze medewerkers ons helpen met het verzorgen van de koeien, schapen, pony's, konijnen, cavias, kippen en honden. Onze kantine is aangepast voor mensen die gebruik maken van een rolstoel

Kleinschalig wonen Herbergier Dronrijp
Herbergier Dronrijp is een kleinschalige woonvorm met 24-uurs zorg voor jongere of oudere mensen met geheugenproblemen, zoals Alzheimer of dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Herbergier Dronrijp is een nieuw verbouwde boerderij en beschikt over 16 verschillende soorten kamers. Elke gast heeft een eigen kamer met een douche en toilet. De boerderij heeft ook een logeerkamer, een moderne ruime keuken met kookeiland en een gezellige ruime woonkamer, waar u rustig muziek kunt luisteren, tv kunt kijken en gezellig met uw mede gasten of familie kunt zitten.


Kinderdagverblijf op us pleats Gorredijk
Kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang
De varkens eten geven, hutten timmeren, knutselen met zelf gevonden stenen, klimmen en klauteren door de tuin, lekker kroelen in de draagzak, zelf gezaaide groente uit de moestuin eten, vies worden in de modder of met zijn allen geroosterde appeltjes van het kampvuur eten.
In een oude koeienboerderij in Gorredijk bieden wij natuurlijke kinderopvang aan. Op deze huiselijke en kleinschalige locatie kan elk kind te midden van de landelijke omgeving de rust en ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen

 

 

 

 

 

nach oben