Ziekenhuis in Friesland


Dokterswacht Friesland
Dokterswacht voor geheel Friesland, Huisarts posten in Heerenveen, Drachten, Dokkum, Leeuwarden, Sneek


Ziekenhuis Sionsberg Dokkum
Bij Sionsberg kunt u terecht voor een groot aantal diensten en specialismen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast werken we hard aan het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. We willen vernieuwen. Op medisch gebied, maar ook op het gebied van preventie en het toepassen van technologie in de zorg. Dat vraagt lef. Wij gaan die uitdaging aan.


Ziekenhuis Nijsmellinghe Drachten
Gastvrij en kleinschalig, maar groot genoeg om alles in huis te hebben. Dat is de kracht van ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat bij ons voorop. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw klachten en aandoeningen, waarbij uw mening net zo belangrijk is als die van onze artsen en verpleegkundigen. Want wie kent uw lichaam per slot van rekening nou beter dan uzelf?

Ziekenhuis Tjongerschans Heerenveen
Wij geloven dat er niets belangrijker is dan een gezond en gelukkig leven. Iedere dag opnieuw zetten wij ons samen met onze ketenpartners in om een relevante bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen in onze regio. Naast alle basiszorg excelleert Tjongerschans in de zorg voor vrouw, moeder en kind en mobiliteit, sport en preventie. Speciale aandacht is er voor de oudere patiënt en specifiek binnen het expertisecentrum ouderengeneeskunde. Tjongerschans is een warm, mensgericht ziekenhuis waar bevlogen medewerkers u veilige en vertrouwde zorg bieden

Ziekenhuis MCL Leeuwarden
Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een topklinisch ziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen, voor acute, hoogcomplexe én basiszorg in Friesland. Het ziekenhuis is gericht op onderzoek, onderwijs, innovatie en biedt uitzonderlijke zorg voor iedere individuele patiënt.


Ziekenhuis Antonius Sneek
De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland. Wij bieden een breed pakket aan zorg, waaronder ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis via Thuis-hotel. Met zo’n 3.000 mensen werken wij dagelijks aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de regio Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder en Urk

 

 

 

 

 

nach oben