Bouwbedrijf in Friesland

Bouwbedrijf Haveman de Vries Garyp
Timmerman, nieuwbouw, woningen, bedrijfshallen, renovatie, retauratie, kozijnen, hang en sluitwerk


Bouwbedrijf JP de Boer Jellum
Timmerman, nieuwbouw, woningen, renovatie, retauratie, kozijnen, hang en sluitwerk


Bouwbedrijf Zwama Nijega Small
ZZP, Timmerbedrijf, Bouwbedrijven, Onderhoudsbedrijf


Montagebedrijf De Leyen De Tike
Raam- & Deurkozijnen
Veelal zijn de monteurs van De Leyen te vinden op nieuwbouw projecten voor het monteren van schuifpuien, raam- en deurkozijnen. Het toenemde gebruik van aluminium als materiaal voor ramen, zoals op vele Europese markten al het geval is, zet zich ook in Nederland voort. Vliesgevelsystemen, Dak & Wandbeplating, Specifieke Aluminium Systemen

Bouwbedrijf WSW Timmerwerken Garyp
Timmerman, nieuwbouw, woningen, renovatie, retauratie, kozijnen, hang en sluitwerk


Bouwbedrijf Haveman de Vries Jistrum
Timmerman, nieuwbouw, woningen, bedrijfshallen, renovatie, retauratie, kozijnen, hang en sluitwerk


Architectenbureau L Wijma Oudega-Small
Architectenbureau L. Wijma heeft een ruime kennis en ervaring in huis om duurzame materialen en duurzame bouw- en installatietechnieken op effectieve wijze in te zetten bij zowel nieuwbouw als verbouw. Waar nodig putten wij uit de expertise van gespecialiseerde partners uit ons netwerk. Onze nieuwsgierige grondhouding naar ontwikkelingen, trends en technieken houdt onze kennis actueel.

Wijma-Metselaar Anjum
Door de vele jaren ervaring hebben wij de kennis van diverse soorten metselwerk, nieuwbouw woning, tuinmuur, enz, Verbouw (bijkeuken, carport, aanbouw), Renovatie (aanwerken van kozijnen, herstellen van schoorstenen), Restauratie en Sierwerk (boerenvlecht, hanenkam, bogen),
Werklocatie: Friesland en Groningen

Bouwbedrijf Veenstra Makkinga
Bouwbedrijf Veenstra is thuis op ieder denkbaar bouwterrein.
Bij Bouwbedrijf Veenstra is het belangrijkste uitgangspunt dat uw ideeën op een snelle, accurate, duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze worden uitgevoerd. Graag denken wij met u mee over de eventuele invulling van de werkzaamheden. Als onze opdrachtgever het wenst, nemen we graag de totale bouw zorg uit handen. Daarom streeft Bouwbedrijf Veenstra naar het opbouwen van een vertrouwde en duurzame relatie met de klant.


Bouwontwerpburo de Boer Makkinga
Bouwontwerpburo Erik de Boer uit Makkinga is actief in de bouwwereld op het gebied van ontwerp, bouwkundig tekenwerk en advisering. U kunt er terecht voor het ontwerpen van nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden tot complete agrarische bedrijven, maar uiteraard ook voor het tekenwerk van verbouwingsplannen.

Best4best Achlum
Best4best is een gespecialiseerd bedrijf uit Friesland dat bestaat uit een team van vakkundige, flexibele en praktijkgerichte mensen. Of het nu gaat om een bodemonderzoek of partijkeuring, asbest in/op bouwwerken en in de bodem, Chroom-6, Energielabel of een IHM Certificaat. Best4best helpt u graag verder zodat u vooruit kunt kijken zonder zorgen over vergunningen, veiligheid en milieu. Dat geeft toch een vertrouwd gevoel?


Velzen afbouw Achlum
Velzen afbouw kunt u inhuren voor onder andere het plaatsen van metal stud wanden en plafonds in verbouw-, nieuwbouw- en renovatieprojecten. Tevens kunt u mij ook inhuren voor aftimmer werkzaamheden zoals het plaatsen van vensterbanken, stellen van kozijnen, dakramen, dakkapellen, deuren of het leggen van vloeren en plinten u bedenkt het en wij maken het! Wat Wij Doen, Plafonds & wanden, Deuren & kozijnen, Keukens & vloeren, Interieur, Dakramen enz.

 

 

 

 

 

 

nach oben