Kromhoekster Kip Frieschepalen


>> Kromhoekster Kip Frieschepalen
De Kromhoekster Kip is een ambachtelijk stukje vlees, dat beter van smaak en malser is. Ons kippenvlees heeft de ouderwetse verfijnde smaak van “De kip van vroeger”. De Kromhoekster Kip is volledig antibioticavrij opgegroeid en de kip is daarbij vrij van salmonella en ESBL. Wij kunnen u met ons concept een gezond, lekker en veilig stukje kip aanbieden!
Via de ophaalbrug heeft u toegang tot onze boerderijwinkel. Onze boerderijwinkel is meer dan een winkel alleen. U kunt bij ons niet alleen de overheerlijke Kromhoekster Kip kopen, u kunt daarnaast een kijkje nemen in de stal. Als u de trap op gaat, kunt u door het raam in de stal kijken. Wij vinden het belangrijk dat u kunt zien hoe onze kippen opgroeien en dat u weet waar uw eten vandaan komt.
Wij verkopen naast onze Kromhoekster Kip ook diverse ander streekproducten. Wat dacht u van lamsvlees, rundvlees, varkensvlees, zuivel, eieren, jam, honing en ijs uit de streek? Wij nodigen u graag uit om te komen rondsnuffelen in onze winkel en onze producten te leren kennen. Gezellig een kopje koffie komen drinken mag altijd.


 

 

 

 

 

 

 

 

boerenproducten, boerderij, boerenproducten, boeren-vlees-in-friesland, woonplaats-boerenproducten-in-friesland, -0512- -4-17-